Fundació Carles Salvador

    Fundació Carles Salvador

   Visites escolars i per a grups            

     

       

Itinerari pedagògic Carles Salvador a Benassal

       La Fundació Carles Salvador ofereix l'oportunitat de fer visites guiades seguint l'Itinerari "Carles Salvador a Benassal" que permetrà al visitant endur-se una àmplia visió de la vida i obra de Carles Salvador i del Benassal d'ara i el d'abans.
       La durada de la visita és d'una hora, aproximadament.


Per a reserves i informació us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon 964431448 o a través de l'adreça electrònica fundacio@carlessalvador.net

 

MATERIALS DIDÀCTICS PER A L'ITINERARI

       Pere-Enric Barreda Edo: Carles Salvador a Benassal: itinerari informatiu. Edita Fundació Carles Salvador, amb el suport de l'IEC. 2005. 39 pàgines.

 

 

 

 

 

 

 

       Montserrat Ferrer i Joan Peraire: Itinerari Carles Salvador. Edita Fundació Carles Salvador, amb el suport de l'IEC. Impr. Gráficas Crémor 1a ed. 2010. ISBN: 978-84-606-5056-0

Aquest itinerari està constituït per un conjunt de fitxes didàctiques, adreçades a l’alumnat de l’ESO i dels darrers cursos de primària, que ofereixen la possibilitat de descobrir la vida i l’obra de Carles Salvador a partir de la visita als llocs que van tenir un significat especial durant el temps que va viure a Benassal.

El material està format per:

• tres fitxes preparatòries, d’aproximació a la figura de Carles Salvador,

• deu fitxes per a completar durant la visita guiada i

• dues fitxes de recapitulació,

que constitueixen una proposta de síntesi per a valorar la tasca cultural (gramatical, literària i pedagògica) i el compromís cívic d’un dels intel·lectuals més valuosos que ha donat el País Valencià des de la Renaixença fins als nostres dies.

 

Cliqueu  sobre la imatge per obri el contingut del text.