Fundació Carles Salvador

Activitats

El Patronat

     

Entre els objectius de la Fundació Carles Salvador cal destacar la conservació i difusió del llegat del Mestre i l’organització de tota mena d'activitats culturals i educatives encaminades a promoure la llengua pròpia dels valencians.

      La figura de Carles Salvador és un referent ètic i estètic, pel compromís constant amb la defensa de la llengua i la cultura catalana i per la indiscutible qualitat de la seva obra literària. Aquesta proposta constitueix un modest homenatge a la seva tasca intel·lectual en un intent de donar a conèixer el seu llegat a les noves generacions.

      En aquest espai es poden trobar materials i activitats adreçats als mestres i a l’alumnat de Primària i de Secundària, agrupats en diversos mòduls o seccions temàtiques. Tot i aquesta diversitat, els continguts que s’ofereixen, encara provisionals i incomplets, s’han elaborat amb una voluntat explícita de fomentar la interacció amb els estudiants i amb els centres d’ensenyament i d’estimular la lectura crítica, el treball cooperatiu i la creativitat.

      Benassal, 15 de maig de 2009

     FULL INFORMATIU

   


 

 

Segons l'article 5 dels estatuts, la Fundació Carles Salvador té per objectius: