Fundació Carles Salvador

Altres activitats

     

♦ Des del 7 fins al 25 d'agost de 2017 la Fundació va acollir l'exposició CARLES SALVADOR A "LINGÜISTES PEL CARRER" d'Àngela Buj Alfara i Jesús Bernat Agut

Els organitzadors de l'exposició han seguit per la nostra geografia tots els  carrers, places i avingudes  on estiguera reconegut Carles Salvador.

En total en van localitzar dènou, concentrats al País Valencià i ubicats sobretot en comarques centrals. Així, dotze vies urbanes porten el nom de Carles Salvador (11 carrers i 1 avinguda a Montserrat) en pobles i comarques de València: Benaguasil (el Camp de Túria), Rotglà i Corberà (la Costera), Puçol (l’Horta Nord), Aldaia (l’Horta Oest), València (l’Horta), l’Alcúdia, Carlet, Montserrat i Museros (la Ribera Alta), Gandia i Xeraco (la Safor) i Aielo de Malferit (la Vall d’Albaida). Sis carrers se situen a les comarques de Castelló: Benicàssim, Castelló de la Plana, Torreblanca (la Plana Alta), Onda, Xilxes  (la Plana Baixa) i  Vilafranca (els Ports). A les comarques alacantines només ho trobem a Pedreguer (la Marina Baixa).